Allmänna villkor

Samtliga villkor gäller mellan konsumenten och Cleanfood.se, Org. nr: 969724-3898 som drivs och ägs av Jemils Kök & Restaurang Kommanditbolag.

Allmänna villkor

Privatpersoner eller representanter för företag har rätt att utföra inköp via Cleanfood.se.

Pris och betalning

Priserna för de beställda varorna är de som anges på Cleanfood.se dagen då ordern läggs. Alla priser är angivna inklusive moms om inte annat anges.Betalning sker med bank- eller kontokort och Swish samt PayPal. Cleanfood.se erbjuder en fakturalösning genom Hips. Cleanfood.se accepterar inte betalning med kontanter eller checkar. Vid kortbetalning debiteras angivet kort vid leverans.Inga kortuppgifter sparas av Cleanfood.se utan endast det referensnummer som nyttjas i dialogen med Hips vilka tillhandahåller betalningslösningen för Cleanfood.se. Hips är certifierad enligt PCI-DSS. All kommunikation i samband med betalning är krypterad enligt industristandarden SSL (Secure Socket Layer) för säker överföring över Internet.

Erbjudanden

Det är endast tillåtet att använda nykundserbjudanden hos Cleanfood.se en gång per hushåll. Missbruk kan resultera i en polisanmälan för bedrägeri alternativt försök till bedrägeri.

Återbetalning

Du som har betalt men ändå ångrat ditt köp har ett tillgodohavande hos Hips. För återbetalning av tillgodot behöver vi kontaktuppgifter och kontouppgifter från dig, vi lagrar inte dessa uppgifter i samband med din betalning. För mer information angående Hips villkor för återbetalning vänligen besök https://hips.com/se/consumer_terms

Leverans

Cleanfood.se erbjuder tyvärr ingen leverans i dagsläget. Det är du som kund som är ansvarig för att hämta upp maten på respektive adress där vi finns, alltså gäller endast upphämtning av din beställda mat.

Ändring av din beställning

Du kan avboka eller ändra leveranstid för din beställning fram till klockan 23:59 dagen före angiven leveransdag utan kostnad. Har du beställt en morgon måste du avboka senast 23.59 två dagar före. När du beställer till samma dag eller nästa morgon kan du inte avboka eller ändra tid.

Varor

Cleanfood.se eftersträvar att leverera varor av hög kvalitet och med bra hållbarhet. I det fall beställd vara inte finns i lager ersätter vi varan med en likvärdig eller bättre. Du betalar då priset för den billigaste varan.

Reklamation & ångerrätt

Nöjda kunder är viktigt för oss på cleanfood.se. Eftersom Distans- och hemförsäljningslagen (SFS 2005:59) inte inkluderar varor som snabbt kan försämras eller bli gamla, däribland matvaror, ber vi därför missnöjda kunder att vända sig direkt till oss via mail (info@cleanfood.se).Vår ambition är att så snabbt som möjligt upprätta en personlig kontakt och på bästa sätt lösa eventuella situationer som uppstått.Vårt ansvar vid eventuell reklamation begränsas till varans värde och eventuella returkostnader. Likaså krävs att en reklamation måste göras inom 14 dagar efter leveranstillfället.

Force majeure

Skulle Cleanfood.se på grund av omständighet, som kan anses ligga bortom Cleanfood.se:s kontroll (”Force majeure”), vara förhindrad att utföra våra åtaganden gentemot dig, utgör detta inte ett avtalsbrott.Även vid Force majeure-situationer kommer Cleanfood.se alltid att i möjligaste mån försöka utföra våra åtaganden och i de fall där detta inte är möjligt i skälig omfattning kompensera dig.

Tvist

Vid en eventuell tvist hänvisar vi till Allmänna Reklamationsnämnden. Vi följer alltid Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.

Behandling av personuppgifter

Cleanfood.se behandlar dina personuppgifter, såsom dina kontaktuppgifter och dina köp för att skapa en relevant köpupplevelse för dig.

Upphovsrätt

Dessa villkor, liksom all data på denna webbplats, tillhör Cleanfood.se och är tillgängliga endast för bruk i samband med köp och korrespondens med Cleanfood.se. Annat användande såsom reproduktion, re-distribution, derivat av och publicering utanför denna webbplats, såväl för kommersiella som privata syften, är inte tillåtet utan uttryckligt medgivande från Cleanfood.se.

Kontakt

Adress: Kortedalatorg 9, 415 10 Göteborg
E-post: info@cleanfood.se